Nieuws‎ > ‎

Canoe For Life - 22 dec

Geplaatst 10 dec 2011 09:21 door Marc Batsleer   [ 11 dec 2011 04:42 bijgewerkt ]
Geen specifieke ASBR-activiteit maar deze Canoe for Life stunt van vier van 'ons' mannen in het kader van Music for Life willen we echt in de schijnwerper plaatsen.

Dat ze kunnen zeisen als de besten, dat weten we al. Maar putje winter als rasechte Vikingen een roeitocht van 82,5 km op de Schelde aangaan, da's pas straffe kost! Dat ze het, naast de sportieve uitdaging, doen voor de goede zaak verbaast ons dan weer helemaal niet. Door deze kanotocht op het water, willen ze een steentje bijdragen voor een toegang tot drinkbaar water en betere hygiënische omstandigheden in gebieden waar het Rode Kruis actief is.

Op 22 december gaan Stefaan Streulens, Philippe de Maesschalck, Clay Vervaene en Sebastiaan Lampo om 3u30 in Gentbrugge de Schelde op en ze hopen 's avonds in Antwerpen ter hoogte van de kaaien, op rechteroever aan te leggen. Volg hun actie op de facebookpagina Canoe for Life.

Uiteraard willen we jou aanmoedigen om te sponsoren. ASBR geeft alvast het goede voorbeeld en doneert 400 euro (100 euro de man) door te storten aan Rode Kruis Vlaanderen op BE93 0000 0065 6667 met mededeling GIFT-MFL-627. Mocht je ze ook steunen, geef hen wel een seintje zodat ze jouw steun kunnen meetellen!
Comments